כיצד מומלץ לערוך בבטחה חוזה העסקה, מבלי להיחשף לתביעות עובדים? איך ניתן לדאוג כי עריכת חוזה העסקה תשמור על זכויותיי כמעסיק באופן אופטימלי? מהם הסודות בעריכת חוזה העסקה?
עריכת חוזה העסקה מצריכה לא מעט מחשבה, שכן להיות מעסיק בישראל זה לא קל. מעסיק נושא בתשלומי חובה כגון ביטוח לאומי וביטוח בריאות. הוא מחויב להקצות לעובד הפסקה יומית, ימי חופשה בתשלום, ואף להתחשב בימי מחלה של העובד בהצגת אישור ועוד. על אף "הגזירות" הללו, מומלץ שלא לחשוב שכל החוזים זהים, וניסוחם הוא רק יציאת ידי חובה. התעמקות בנושא מגלה שניתן להוציא מעט הטבות גם למעסיקים,במידה ועריכת חוזה העסקה מתבצעת בצורה יסודית ומקיפה.
דינים הנוגעים לקניין רוחני – שווה להתייחס אליהם כבר בחוזה
ישנם לא מעט דינים המגנים על מקום העבודה שלך, כולל הדינים העוסקים בקניין רוחני.כדי להיות בקיא בהם מומלץ להתייעץ עם משרד עורכי דין כמו "מגן למעסיק" וזאת כדי לבחון את האפשרות בהוספת סעיפים המגבירים את ההגנה על קניינך הרוחני – החל משמירת פיתוחיםשנוצרו במסגרת העבודה, ועד לצמצום האפשרות שהעובד יגיע למתחרים אם יפוטר או יתפטר.
עריכת חוזה העסקה מצריכה חקירה מעמיקה של דיני העבודה
החל מזמן ההפסקה המותר, ועד ל
מספר ימי החופשה בהתאמה לסוג המשרה, זקוק המעסיק לדעת נתונים אלו כשהוא מנסח את החוזה. גם אם הסתמך המעסיק על החוק היבש ולא הכניס במסגרת עריכת חוזה העסקה את זכויותיו הקונגטיות של העובד, עליו להכיר את המספרים על מנת שיימנע מהכנסת נתונים סותרים או אסורים.
מגן למעסיק– שנים של ניסיון עם מעסיקים מכל הסוגים
במשרד מגן למעסיק כבר סייענו משפטית למנכ"לים, בעלים של חברות בע"מ, כולל חברות שהונפקו בבורסה, וכמובן טיפלנו גם בעסקים קטנים רבים בכל התחומים. עריכת חוזה העסקה היא עבודה למקצוענים: מומלץ שלא להקל בה ראש כמעסיקים!
למידע ופרטים על עריכת חוזה העסקה – צרו קשר עם
מגן למעסיק ואנו נשמח לעזור לכם!